FIRMARÅDGIVNING

Med spirituel tidslinje, ved fysisk tilstedeværelse:

Firma-rådgivning, henvender sig til dig som:

Leder, mellemleder og selvstændig, der har brug for sparring, til de aktuelle udfordringer virksomheden står med – personale –  og kundemæssigt, samt med samarbejdspartnere.

Clairvoyancen bidrager ligeledes som inspiration til nye ledelsesstategier nyorganisering, projektudvikling og øvrige tiltag. Herunder inspiration til etablering af og timing i forhold til opdyrkning af nye kundegrupper og samarbejdspartnere – nationalt som internationalt.

Clairvoyancen giver overblik og skaber en ”Spirituel Tidslinje” for påbegyndelse af nye tiltag. Modtageren for skabt en bedre balance, mellem sin mentale og sin kropslige forståelse og dette hamoniserer privatliv og arbejdsliv. Da balancen mellem disse tit og ofte opleves som en udfordring.

spirituel tidslinie personlig clairvoyance med hannibal hildorf

Spirituel Tidslinje:

Når du kommer ind ad døren, så sætter vi os ned overfor hinanden på hver sin side af bordet. Jeg har min computer stående klar til at lyd-optage din clairvoyance.

Ved påbegyndelsen af din personlige clairvoyance, har jeg klargjort et stykke papir med en tegnet linje, som jeg har døbt “Spirituel Tidslinje”. På din Spirituelle Tidslinje notere jeg stikord, imens jeg videregiver “beskederne” mundtligt.

Som spirituelt – medie, bestemmer jeg ikke selv, hvor langt frem jeg skal gå, via mit clairvoyante arbejde, med henblik på tidsrammen, for din fremtid. Jeg lader “den åndelige verden” guide mig.

Jeg tager kun ganske kort fat i din fortid, og videregiver de beskeder herom, hvis der er en enkelt rød tråd, som dukker op i situationen, såfremt beskederne har betydning, for dit videre livsforløb.

Primært fokusere jeg altid i mit clairvoyante arbejde, på din nutid og din fremtid.

Hannibal Gabriel – spirituelt medie

Siden år, 2002 – har jeg arbejdet professionelt med clairvoyance til kunder, det at kunne tilbyde et supplement i form af clairvoyance, her i livet som hjælper andre, løfter livsglæden i både mit hjerte og sind.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Vi kommer omkring emner som:

Din personlige udvikling

Dine personlige/faglige kompetencer

Projekt-udvikling/Timing

Forskellige ledelsesstrategier

Samarbejdspartnere/Netværk

Parforhold/Kærlighedsliv

Din boligsituation/dit fundament

Samt alle de muligheder der ligger lige foran dig

Forløbet:

Seancen varer ca. 1 time, hvor lyd-optagelsen efterfølgende bliver sendt via din email til dig.

(www.wetransfer.com – kan håndtere at sende “store filer”, via email.)

Undervejs i hele forløbet er du velkommen til at afbryde og stille spørgsmål lige så ofte du vil.

(der findes ingen dumme spørgsmål).

 

Når du stiller dine spørgsmål, tager jeg dem med i sammenhæng med de svar som jeg formidler til dig, da jeg sidder med mikrofonen som er tilsluttet computeren.

Praktisk info:

Når du modtager en email via www.wetransfer.com fra Hannibal i din indbakke, trykker du på: download.

Herpå henter den din “lyd-optagelse” ned på din computer.

Når den er færdig med at download din “lyd-optagelse”, vil hannibal modtage en besked via sin email, fra wetransfer.com – om at du har hentet den ned. Herpå slettes din “lyd-optagelse” i Hannibals computer.

Når du ikke at “download” din “Lydoptagelse”- samme dag, som du har været forbi Hannibal, har du max et par dage til at få det gjort – inden at den ville blive slettet i wetransfer.com